Η Βουλή δε θέλει να ξέρει για υποκλοπές


Όταν η πλειοψηφία των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση εμφανίζεται να ζητά περισσότερους περιορισμούς, όπως π.χ. παρακολούθηση με κάμερες, τότε είναι απολύτως φυσικό και η πλειοψηφία των βουλευτών, των αντιπροσώπων μας δηλαδή, να ψηφίζει υπέρ του αυτοπεριορισμού της Βουλής στο θέμα των υποκλοπών. Η νοοτροπία είναι η ίδια.

Έτσι, η Βουλή απέρριψε χτες τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις υποκλοπές. Οι 157 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ουσιαστικά είπαν ότι δεν θέλουν να ερευνήσουν, δε θέλουν να μάθουν, δεν επιθυμούν να ασχοληθούν άλλο. Επικαλέστηκαν και τη δικαιολογία ότι έχει αναλάβει να ερευνήσει η δικαιοσύνη. Και λοιπόν; Οι αντιπρόσωποι του λαού, στην ωραία κοινοβουλευτική αντιπροσωπευτική μας δημοκρατία δεν έχουν δικαίωμα να ερευνήσουν το ζήτημα; Τις πολιτικές του πτυχές ίσως; Γιατί δεν μπορεί όλο και κάποιες πολιτικές πτυχές θα υπάρχουν. Ο λαός της χώρας στην οποία παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του πρωθυπουργού (φωτό από εδώ) δεν πρέπει να ερευνήσει για να μάθει έστω και δι αντιπροσώπων;

Advertisements

6 thoughts on “Η Βουλή δε θέλει να ξέρει για υποκλοπές

  1. Εδώ δεν θέλουν να ξέρουν ποιός είναι ο ίδιος τους ο εαυτός, οι υποκλοπές τους μάραναν. Άλλαξε καθόλου ο καιρός στην κωμόπολή σας; Γιατί εδώ ήρθε η άνοιξη.

  2. Άλλαξε, άλλαξε! Κρύο, παγωνιά, θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν. Η άνοιξη δε μου φαίνεται καθόλου κακή ιδέα (στο βαθμό που δεν είμαι αγρότης…)

  3. Και τελικά, τι είναι πιο εξοργιστικό; Η απάθεια του κόσμου ή των αντιπροσώπων του; Εδώ και δεκαετίες έχει αρχίσει η διαδικασία της συλλογικής ιδιώτευσης, της (πολιτικής) ζωής μέσω αντιπροσώπων. Μία διαδικασία η οποία διαβρώνει και διαλύει κάθε φιλελεύθερο, σοσιαλιστικό, κλπ οικοδόμημα. Ο κόσμος επιτρέπει την σταδιακή απαλλοτρίωση των δικαιωμάτων του προς όφελος μιας ανετότερης ζωής. ΟΚ, αυτό βολεύει προσωρινά, μια γλυκερή αποχαύνωση. Αποχαύνωση, η οποία όμως μοιάζει περισσότερο με μούχλα, λίγες μόλις ώρες μετά την παρακολούθηση στον Εξάντα της συγκλονιστικής επανάστασης-πρότυπο στην Οαχάκα, στο μακρινό Μεξικό.

  4. Ναι, ναι, εξαιρετική δουλειά το ντοκυμαντέρ για την Οαχάκα. ο Εξάντας του Αυγερόπουλου είναι το άλλοθι της ΕΡΤ για τη σαβούρα και την χοντροκομμένη προπαγάνδα που σερβίρει τις υπόλοιπες ώρες.

  5. Aυτό προσπάθησαν να κάνουν και το κατάφεραν όλες οι συντηρητικές κυβερνήσεις που ο Ελληνικί λαός ανέδειξε.Η διαφορά σήμερα είναι πως διάφορα «παπαγαλάκια»,τα ισοπεδώνουν ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ.Κατάφεραν με γνωστές και γκεμπελικές μεθόδους,να διώξουν ειδικά τους νέους μακρυά από τη πολιτική,εφαρμόζοντας το «ΟΛΟΙ ίδιοι είναι»ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο!!Και ίδωμεν που θα βγει αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.