Οι Sounds στο Botanique


sounds

Sounds είναι και ποπ και πανκ και νιού γουέιβ και ηλεκτρονική μουσική και ό,τι άλλο θέλεις. Η πενταμελής μπάντα από τη Σουηδία έχει στα ατού της τη σκληρή Μάγια «χτύπα μας αλύπητα» Ίβαρσον στα φωνητικά με την τραχιά φωνή, και τέσσερις πολύ καλούς μουσικούς αποφασισμένους να περάσουν καλά πάνω στη σκηνή. Όλες τις προϋποθέσεις για μια ωραία βραδυά. Και οι λίγες εκατοντάδες που γεμίσαμε το βράδυ της Πέμπτης τη μικρή αίθουσα με τον τρούλο στον παλιό Βοτανικό κήπο περάσαμε πολύ καλά.

Ο χώρος βοήθησε πολύ σε αυτό. Η αίθουσα με τον τρούλο (Ροτόντα τη λένε) είναι μεν σούπερ ψηλοτάβανη αλλά και πολύ μικρή με αποτέλεσμα το γκρουπ να παίζει κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια μας, όπως φαίνεται κι από τη φωτογραφία. Η Μάγια κάπνισε (ενώ όλοι εμείς τίποτα), ήπιε μπύρες, έβρισε, χόρεψε, τραγούδησε και έκανε και τον κόσμο να χορέψει. Στο τέλος, βγήκαν στη σκηνή και έπαιξαν μαζί με τους Sounds και μέλη του σαπόρτ «Under the influence of giants» που είχε ζεστάνει την ατμόσφαιρα νωρίτερα.

Για την ιστορία, το εισιτήριο είχε 10 ευρώ, η μπύρα 1,70, το CD 10 και το σουηδικότατο μπλε κίτρινο μπλουζάκι 15. Μια γεύση από προηγούμενη συναυλία παρακάτω:

Advertisements

3 thoughts on “Οι Sounds στο Botanique

  1. Ολα καλά και ενδιαφέροντα κύριε Chumba αλλά μια θερμή παράκληση.Μπορείς να μην βάζεις την τιμή του εισιτηρίου.Δεν το αντέχω!
    Treble.

  2. @ Treble
    Ήδη προστατεύω αρκετά την πολύτιμη υγεία σου καθώς δεν ανεβάζω κείμενα για τις αρκετές συναυλίες σε μπαρ και μικρά κλαμπ (δωρεάν ή με εισιτήριο γύρω στα 5 ευρώ), ορισμένες εκ των οποίων είναι πάρα πολύ καλές!

    @ Indictos
    Το ζήτημα είναι τι ακριβώς πληρώνει κανείς με το εισιτήριο. Δηλαδή πόσα πάνε στο συγκρότημα και πόσα στον διοργανωτή; Βάλε και τις πωλήσεις σε μπλουζάκια και σι ντι, κλπ που λογικά πάνε στο συγκρότημα, και τις μπύρες-ποτά που πάνε μάλλον στον διοργανωτή, πόσο ακριβό ή φτηνό μπορεί να είναι το εισιτήριο; Αν ξέρει κανείς ας μας διαφωτίσει.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.