Τυχεροί τοίχοι της Αθήνας, με την κάμερα της aka


Η καλή φίλη και δαιμόνια φωτορεπόρτερ, aka, τριγυρνά στην Αθήνα και πέφτει επάνω σε τοίχους με άποψη. Οι τοίχοι είναι τυχεροί διότι η aka έχει πάρει μαζί της τη φωτογραφική μηχανή. Κι αυτό δίνει στις εικόνες μια νέα, δική τους ζωή που ξεφεύγει από τα ασφυκτικά πλαίσια της οικοδομής και του αναπόφευκτου σοβαντίσματος. Δείγματα από αυτήν την προσωρινή επικράτηση της πολύχρωμης φαντασίας επί του ομοιόμορφου γκρίζου, εδώ πιο κάτω:

Η «κυρία με τις μέλισσες» και ο «τραπεζίτης με εξοπλισμό γραφείου» είναι δύο από τους πίνακες που κοσμούν την διαρκώς κινούμενη και μεταβαλλόμενη γκαλερί του δρόμου.

μΎ?ισεςτραπεζίτης

Λίγο πιο κάτω, περιμένει τον περαστικό ένα έργο της zoe zillion, μιας 25χρονης που κινείται σε Αθήνα και Βερολίνο, άλλα έργα της οποίας μπορείτε να δείτε στη σελίδα της στο my space, εδώ

ζιλιον

Ο 27χρονος Αλέξανδρος Βασμουλάκης (πολύ καλό σάιτ, εδώ) είναι «ελεύθερος καλλιτέχνης» (freelance artist) και ξεδιπλώνει την τέχνη του σε πολλά τετραγωνικά μέτρα, κάποιες φορές διαφημίζοντας προϊόντα. 

μοναστηράκι

Τέλος, κάτι που μοιάζει με φωτεινή επιγραφή που ενεργοποιείται όταν ο κάτοικος του σπιτιού κλειστεί στο ασανσέρ. Επινοητικότητα, χιούμορ, ή τρομερή μοναξιά;

ασανσΏ?

Advertisements

5 thoughts on “Τυχεροί τοίχοι της Αθήνας, με την κάμερα της aka

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.