Στον τελικό της Αθήνας (φωτό aka)


Πεναλτυ

Στον τοίχο της Αθήνας ο τερματοφύλακας εκτινάσσεται για να αποκρούσει το φαρμακερό σουτ του τύπου με το καπέλο και τη γραβάτα. Ο ανώνυμος καλλιτέχνης του τοίχου δεν ολοκληρώνει τη φάση. Δε χρειάζεται. Τα πράγματα είναι απλά. Ο τερματοφύλακας θα το πιάσει επειδή ο τύπος με τη γραβάτα είναι αντιπαθητικός.  

Λιβερπουλ φίλαθλοι

Πάνω κάτω το ίδιο θα συμβεί και σήμερα το βράδυ. Επειδή η Μίλαν του Μπερλουσκόνι είναι αντιπαθής, θα κερδίσει η Λίβερπουλ. Όπως στην Κωνσταντινούπολη που ο τερματοφύλακάς της, της είχε δώσει τη νίκη στα πέναλτυ. Και στο τέλος του αγώνα οι κόκκινοι φίλαθλοι που προχθες έπιναν τη μπυρίτσα τους στο Σύνταγμα με φόντο τη Βουλή, θα τραγουδήσουν (χάσουν-κερδίσουν) το «You’ll never walk alone again«, τον δεύτερο ωραιότερο ποδοσφαιρικό ύμνο -φυσικά μετά το «Forever blowing bubbles» της μιας και μοναδικής West Ham United. Για του λόγου το αληθές, οι δύο ύμνοι παρακάτω:

Advertisements

4 thoughts on “Στον τελικό της Αθήνας (φωτό aka)

  1. Merci, μου πέφτει κάπως μακριά η Ομόνοια αλλά ας γίνει το καλό και το πανηγυρίζουμε ο καθείς όπου βρίσκεται 🙂

  2. Τελικά όμως…

    Πάντως έτσι επικουρικά,κι οι φίλαθλοι της Glascow CELTIC τραγουδάνε το «Υου ΄ll Never Walk Alone»

    http://www.youtube.com/watch?v=vACpUWRsouU (ANATΡΙΧΙΛΑ)

    Υ.Γ. επειδή εργάζομαι στον ευρύτερο χώρο του αεροδρομίου, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ C.L.

  3. Τελικά,χάρηκαν οι κακοί, αυτοί που τραγουδούσαν όμως ήταν και πάλι οι καλοί. Για κάτι τέτοια μ’αρέσουν οι Άγγλοι φίλαθλοι (και οι Σκωτσέζοι). Από άποψη ποιότητας πάντως ήταν από τους χειρότερους τελικούς που έχουμε δει. Τον ύμνο της Λίβερπουλ τον τραγουδάνε επίσης οι οπαδοί της Άντερλεχτ, στο τέλος μάλιστα του αγώνα τον παίζουν και στην ηχητική του σταδίου τους. Ωραίο φανζίν, κατευθείαν στα λινκ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.