Ο δικομματισμός τρελάθηκε και αγοράζει όσο όσο (φωτό aka)


αγορα

Περάστε κόσμε, λεφτά , πολλά λεφτά, για όλους. Το αφεντικό τρελάθηκε και (αντί να πουλάει) αγοράζει όσο όσο. «Τρία χιλιάρικα σε πυρόπληκτους», «σύνταξη στις νοικοκυρές», «εθνική σύνταξη σε όλους», «κατάργηση φόρου κληρονομιάς», «μείωση ΦΠΑ». Επιτέλους τελειώσαμε με τις γενικόλογες αντιπαραθέσεις. Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αφοσιώθηκαν στο μόνο που ξέρουν καλά. Να αγοράζουν ψήφους. Από μια αγορά όπου περισσεύουν οι πωλητές και τα εμπορεύματα. Μια συναλλαγή είναι κι αυτή. Και χρειάζεται τουλάχιστον δύο συμβαλλόμενους για να ολοκληρωθεί. Περάστε κόσμε.

Advertisements

7 thoughts on “Ο δικομματισμός τρελάθηκε και αγοράζει όσο όσο (φωτό aka)

 1. @ Πρέζα Τν
  Για να δούμε, η ώρα της αλήθειας πλησιάζει…

  @ Indictos
  Η ταπεινότης μου, ανήκει εις τους δωρητάς και ουχί εις τους πωλητάς. Αφικνούται δε εις την Συμβασιλεύουσαν περί την δευτέραν πρωινήν της Παρασκευής, ήτοι εντός ολίγων μόνον ωρών. Υποδοχήν μετά μουσικής κρίνεται μάλλον απαραίτητος και θα εκτιμηθεί δεόντως.

 2. Σε μια χώρα όπου η μνήμη μάλλον είναι είδος προς εξαφάνιση, θα έχουν ενδιαφέρον οι απόψεις και οι αναλύσεις μετά τις εκλογές ακόμη κι αν αυτές έχουν έναν καθαρά «πανηγυρικό» χαρακτήρα….

 3. Ariel, καλώς ήρθες. Το πανηγύρι μάλλον τελειώνει την Κυριακή, μια και από Δευτέρα κάποιοι είτε κερδίσουν είτε χάσουν θα πρέπει να συμμαζεύουν όσα σκόρπισαν. Εδώ θα είμαστε και μετά για ακόμα πιο βαθυστόχαστες προσεγγίσεις. 🙂

 4. Η Δευτέρα πρωινή ειδικά της Παρασκευής είναι εξαιρετική ώρα για προεκλογικό στοχασμό 35 βήματα από την Θάλασσα. (ούτε 35, ούτε δέκα καλά καλά)

 5. Αυτά τα ολίγα βήματα μας και οι μουσικές του Indictos είναι που έκαναν τη ζημιά και, σε κρίσιμες ημέρες όπως η χτεσινή, το (β)λόγιο σίγησε. Τελευταία προεκλογική καταχώρηση σε λίγο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.