Φεστιβάλ τέλος αλλά … ένας μήνας έμεινε μέχρι τις γιορτές


Κάθε χρόνο κρατάω μια εβδομάδα άδεια για να πάω το Νοέμβριο στο φεστιβάλ κινηματογράφου στην πόλη των πόλεων. Κάθε χρόνο περιμένω πώς και πώς αυτή την εβδομάδα (μαζί με τα Σαββατοκύριακα) που η μέρα κυλάει γρήγορα σε προβολές ταινιών που διαλέγω κυρίως κατά τύχη, αλλά και σε τσιπουράδικα και μπαρ τα οποία διαλέγουν με προσοχή καλοί φίλοι. Και κάθε χρόνο μου τη σπάει όταν αυτό το τριπ τελειώνει και πρέπει να γυρίσω πίσω στη μικρή μας κωμόπολη και το γραφείο.

βουδα λαπτοπ

Και τώρα που περιμένουμε στην αίθουσα τράνζιτ του αεροδρομίου της Βουδαπέστης (όπου παρέχεται δωρεάν ασύρματο ίντερνετ) καθώς οι θαμώνες της καφετέριας βλέπουμε ο ένας την πλάτη του υπολογιστή του άλλου, η μόνη παρήγορη σκέψη είναι το ότι είμαστε κιόλας στην 25η Νοεμβρίου και πως σε λιγότερο από έναν μήνα την κοπανάμε και πάλι. Ας ξεκινήσουν λοιπόν οι γιορτές! Εμείς είμαστε έτοιμοι!

ΥΓ. Έπονται ακόμα τρεις καταχωρήσεις για το φεστιβάλ και τις προβολές του. Αυτή προηγήθηκε γιατί βιαζόταν και δεν ήθελε να περιμένει…

Advertisements

9 thoughts on “Φεστιβάλ τέλος αλλά … ένας μήνας έμεινε μέχρι τις γιορτές

 1. @ Φαίη
  Ευχαριστώ! Σε μία ωρίτσα αρχίζει το τελευταίο κομμάτι της πτήσης.

  @ Πρέζα Τν
  Ευχαριστώ, δεν την είδα, ήταν καλή;

 2. Κι εγώ πήρα άδεια πάλι φέτος για να απολαύσω το Φεστιβάλ με την ησυχία μου (δεν τα καταφέρνω πάντα). Τώρα πρέπει να μαζέψω τις σκέψεις μου, μετά από μιά εβδομάδα μακριά από το web, για να κάνω την αποτίμηση.
  Και του χρόνου!

 3. Τα πράγματα έχουν τη δική τους σειρά
  και δεν την κρύβουν.
  Κι ευτές που βιάζονται μην
  τις αφήνεις να περιμένουν!
  Περιμένουμε και τα άλλα, και,
  Καλά να φτάσεις !

 4. @ Oneiros
  Και του χρόνου! Δύσκολο το συμμάζεμα.

  @ Inconnue
  Ευχαριστώ, έφτασα με καθυστέρηση και ξενύχτης, αλλά έφτασα! (Τώρα περιμένω πώς και πώς να ξαναφύγω…)

  @ Φαίη
  Χε, χε, χε η πολύ σιγουριά μας έφαγε!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.