Όταν πας επίσκεψη στα γκρίζα γραφεία μην ξεχάσεις τα λουλούδια


Το βιντεάκι που ακολουθεί το έστειλε ένας καλός φίλος από την Corporate Europe Observatory που συνδιοργάνωσε τα βραβεία για τα χειρότερα λόμπι του 2007. Δείχνει πως οι διοργανωτές αυτών των αντιβραβείων επισκέφτηκαν τους γκρίζους ανθρώπους των πολυεθνικών για να τους «συγχαρούν» για τις προσπάθειές τους να καλύψουν το καταστροφικό έργο τους με ψέμματα και λαμπερές παραπλανητικές διαφημίσεις.

Στο βιντεάκι παίρνετε και μια εικόνα από τα γραφεία αυτών των πάντα χαμογελαστών τύπων που τριγυρνούν στους διαδρόμους των Βρυξελλών σκορπώντας χρήματα για να πετύχουν μεγαλύτερα κέρδη για τις εταιρίες τους – εις βάρος όλων μας.

Advertisements

6 thoughts on “Όταν πας επίσκεψη στα γκρίζα γραφεία μην ξεχάσεις τα λουλούδια

  1. Ναι, καλός είναι!

    Από τους τύπους των γραφείων ο αγαπημένος μου είναι ο κυριούλης της BMW που του λέει ‘σας ανακυρήξαμε χειρότερους των χειροτέρων’ και ο τύπος χαμογελάει όλο καμάρι λέγοντας και ευχαριστώ δείχνοντας ότι δεν έχει καταλάβει απολύτως τίποτα… 😀

  2. Πράγματι, ο BMW είναι σούπερ! Την ψιλοπέφτει και στην κοπελίτσα στην οποία δίνει τα λουλούδια ή κάνω λάθος;

  3. Φοβερός ο τύπος, οι «χαμογελαστοί» ατσαλάκωτοι, ο πρώτος όμως της E-ON έδειξε στην αρχή έναν ψιλοπανικό όταν ρώτησε «είστε της Greenpeace;» ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ.

  4. Σωστός! Άντε λίγο να ανοίγουν θέσεις εργασίας… Οι απολύσεις είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία κέρδους, ανάπτυξης, κινητικότητας, δυναμισμού επομένως και απασχόλησης σε μια οικονομία. Αχτύπητη η λογική των εταιριών!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.