Οι Mom’s Belly στο DNA


belly2

Ένα πολύ καλό ίντι συγκρότημα είναι οι Mom’s Belly που έπαιξαν την Πέμπτη στο μπαρ DNA της μικρής μας κωμόπολης (από όπου και οι φωτό). Δηλώνουν επηρεασμένοι από Stranglers, Talking Heads, Blondie, Echo and the Bunnymen, και άλλα παρόμοια. Και το απέδειξαν στη σκηνή. Οι τέσσερις του γκρουπ (μπάσο, ξανά μπάσο, πλήκτρα και ντραμς) έδειξαν ότι το ξέρουν το τόπι. Ο ήχος έβγαινε πάρα πολύ καλός για το μικρό μπαρ που δεν παινεύτηκε ποτέ για την ακουστική του, η σκηνική παρουσία ήταν ωραιότατη και η μουσική τους σε κέρδιζε από την αρχή.

belly3

Παρά το ότι η συναυλία ήταν δωρεάν και η μπύρα ως συνήθως στα 1,50 ευρώ, κόσμος πολύς δεν υπήρχε. Αλλά και οι περίπου 50 που βρεθήκαμε εκεί περάσαμε σούπερ (η φωτό πάνω μοιάζει κάπως βαρετή αλλά γι αυτό ευθύνεται η χρήση φλας χάριν καθαρότητας, στις άλλες που δεν έπαιξε φλας η εικόνα είναι πιο πιστή στην ατμόσφαιρα). Στα αξιοπερίεργα το ότι ακούσαμε αρκετά ελληνικά γύρω μας. Περίεργο για το DNA. Όχι όμως για το συγκεκριμένο συγκρότημα.

belly4

Οι Mom’s Belly μπορεί μεν να ξεκίνησαν και να αποτελούνται σήμερα ως επί το πλείστον από Βέλγους, εδώ και λίγους μήνες όμως έχουν Έλληνα ντράμερ, και πολύ καλό μάλιστα, τον Νάσο (κάτω). Ακούστε τη μουσική τους στο χώρο τους στο myspace και θυμηθείτε τους. Δεν αστειεύονται καθόλου και θα τους ξανακούσουμε σύντομα.

Advertisements

2 thoughts on “Οι Mom’s Belly στο DNA

 1. Γεια σου Chumba, γεια σου Έλληνα Νάσο!

  Πάλι μου γύρναγες στα clubs;!!

  (ζηλεύωωωωω)

  Είχα τόση δουλειά που δεν προλάβαινα να πατήσω ούτε enter.
  Επέστρεψα και έπεσα πάνω σε καλό Live-πάλι;!

  Γεια σου τώρα,
  γιατί είμαι στα πρόθυρα υπερκόπωσης…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.