Κανένας συμβιβασμός: Ψήφο στον Ροδόλφο!


Το παρόν (β)λόγιο παίρνει θέση σε όλα τα μεγάλα θέματα, παίρνει λοιπόν θέση και στο εξ ορισμού τεράστιο θέμα της Γιουροβίζιον. Οι κακόπιστοι που θα πουν ότι ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού δεν είναι σοβαρό θέμα καλό είναι να κοιτάξουν πρώτα το σάιτ και τα κανάλια της ΕΡΤ και την προβολή του θέματος από την κρατική ραδιοτηλεόραση, να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη για την αμάθειά τους, και μετά να μιλήσουν.

Θέλοντας να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τον θεσμό και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο βάθεμα και το πλάτεμα της ευρωπαϊκής μουσικής, οι δεκάδες συνεργάτες του παρόντος καλούμε σήμερα, από αυτό το βήμα, όλους τους συμπατριώτες μας να δώσουν ηχηρό μήνυμα σε όσους σνομπάρουν τη Γιουροβίζιον. Να απαντήσουν με την ψήφο τους στα δόλια σχέδια των αστών διανοούμενων που θέλουν να πλήξουν τον γνήσιο λαϊκό θεσμό. Να σταθούν δίπλα στους πραγματικούς λαϊκούς αγωνιστές, στην Ελλάδα και αλλού, που κάθε χρόνο σκορπούν πραγματική χαρά και άφθονο γέλιο επιλέγοντας και στέλνοντας στο διαγωνισμό πραγματικούς ύμνους στη διασκέδαση.

Καλούμε λοιπόν τους συμπατριώτες μας του εσωτερικού (που δεν μπορούν λόγω κανονισμού να ψηφίσουν την αγωνίστρια Καλομοίρα) να δώσουν την ψήφο τους στον Ροδόλφο Τσικιλικουάτρε και το επαναστατικό τραγούδι του «Ελ Τσίκι Τσίκι». Ο Καταλανός Ροδόλφο θα εκπροσωπήσει την Ισπανία και αναμένεται να σαρώσει στο Βελιγράδι που φιλοξενεί φέτος τον ευγενή διαγωνισμό. Όπως απαιτούν οι ιερές γραφές της Γιουροβίζιον, ο Ροδόλφο συνοδεύεται από χορεύτριες, στην περίπτωσή του δύο ιέρειες της κίνησης και της χάρης. Βάλτε λοιπόν τον ήχο στο τέρμα και απολαύστε στο παρακάτω βίντεο τον Ροδόλφο, τις μπαλαρίνες του και το «Ελ Τσίκι Τσίκι».

Advertisements

23 thoughts on “Κανένας συμβιβασμός: Ψήφο στον Ροδόλφο!

 1. Απ’ αυτό το Περαία Περαία, που λέει στην αρχή, ξέρει όχι μόνο την πόλη, αλλά ΚΑΙ τα προάστεια! Οπότε, μέσα! Ζήτω ο Σαλονικόφιλος τρελλιάρης! 😛

 2. Ψηφίζουμε ισπανικά… τι άλλο θα κάναμε άλλωστε με Τσάβες, Θαπατέρο και Χουάν Κάρλος στο ίδιο τραγούδι… τα έχει όλα και συμφέρει (γιατί θα αποκλείσει το ενδεχόμενο να επανέλθει η Γιουροβύζιον στην Αθήνα.

 3. Εεεεε, οούύύ, τι’ν’ αυτάάάάαα??!! Πρέπει λέει να βγουν τα ονόματα των πολιτικών για να πληροί το τραγούδι τους όρους του χαζοδιαγωνισμού. Οούύύύ…

 4. @ Exiled
  Είσαι σωστός! Εξάλλου όλοι το λένε ότι η Βαρκελώνη είναι ίδια η Θεσσαλονίκη (λέμε τώρα), πώς να μην την αγαπήσει ο ευγενής Ροδόλφο;

  @ Διπλωματικός Λαθρεπιβάτης
  Ω ναι, το άσμα είναι πλήρες από κάθε άποψη. Να οργανωθούμε για να το ενισχύσουμε.

  @ Aka
  Να βγουν τα ονόματα;;; Ποιος το λέει αυτό, η Γιουροβίζιον; Εδώ στην καλύτερη περίπτωση (αν κερδίσουν οι πιο ήπιοι ευρωπαϊστές στις σερβικές εκλογές) θα γίνει μακελειό στο Βελιγράδι, με τους Σέρβους να λένε κάθε δεύτερη λέξη «Κοσσυφοπέδιο» και το κοινό να κράζει όλους όσους εκπροσωπούν χώρες που έχουν αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του, και η Γιουροβίζιον ασχολείται με το αν στο τσίκι τσίκι υπάρχουν και τρία ονόματα; Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δε χάνεται φέτος το πανηγυράκι (και μάλιστα στη μετάδοση από το BBC για να ακούσουμε και πάλι τα φαρμακερά και ξεκαρδιστικά σχόλια του Τέρι Γουόγκαν).

 5. 4 el robocop

  Είναι θεός,είναι θεός, είναι θεός ο Καταλανός.

  (τουλάχιστον αυτοί κάνουν χαβαλέ, σε εμάς είναι «εθνική υπόθεση»)

 6. Παράθεμα: Το κίνημα των bloggers… « INDIBLOG

 7. δεν μπορώ να δω το γιουτούμπι που να σε πάρει!
  αλλά, από τα σχόλια καταλαβαίνω πως το άσμα είναι επαναστατικόν και αξιολογότατον, οπότε λέω να συμβάλω κι εγώ στο βάθεμα και το πλάτεμα της ευρωπαϊκής μουσικής (αυτό το πλάτεμα ειδικά μου φέρνει περίεργους συνειρμούς στο μυαλό, αλλά ας είναι).

  κι αν όντως θέλουν να βγαλουν τα ονόματα από το τραγούδι, λέω να κάουμε μπλογκοκαμπάνια με μπάνερς και τα συναφή για να δηλώσουμε την αμέριστη υποστήριξή μας στον σύντροφο ΤίκιΤάκα!

 8. Δύο Ισπανοί συνάδελφοί μου (από Γαλικία) έχουν ήδη δηλώσει όνειδος. Τους ψήνω για Καλομοίρα.

 9. @ Indictos
  Μπράβο σύντροφε, έτσι θα θεριέψει το κίνημα – ή μάλλον για να μπω στο κλίμα του δικού σου ποστ, εύγε εν τσίκι τσίκι αδελφέ η χάρις του Εκλεκτού να σε φωτίζει.

  @ Aka
  Συντρόφισσα κάνεις πολύ καλή δουλειά που ξεμπροστιάζεις και καταγγέλλεις τους φραξιονιστές, τους ρεφορμιστές και τους επικίνδυνους οπορτουνιστές που θέλουν να αφαιρέσουν από το κίνημα τη δυναμική του. Ο λαός πλέον γνωρίζει ποιοι τον κοροϊδεύουν, κι αυτό χάρις σε εσένα.

  @ Krot
  Κάνε κάτι να δεις το γιουτιούμπι (ας πούμε πες σε κανένα helpdesk να σου εγκαταστήσει τον flashplayer) διότι χάνεις! Το κίνημα θεριεύει, είδες μπροστάρης ο Indictos!

  @ Γιάννης Κ.
  Πρόσεξε σύντροφε, βγαίνεις από τη γραμμή. Ο Καλομοιρισμός είναι η παιδική ασθένεια του Ροδολφισμού…

 10. Τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει ; Περαία, περαία….για πια Περαία τωρα μιλάει…. κλωνος του Μανου Τσάο είναι αυτός ο τύπος;

 11. Πεφωτισμένοι σύντροφοι και συναγωνιστές, το κίνημά μας γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο ισχυρό. Να οργανωθούμε. Κάποιος που ξέρει ισπανικά πρέπει να επικοινωνήσει με τον Εκλεκτό και να Τον ενημερώσει για την κινητοποίησή μας.

 12. Κα-τα-πλη-κτικος!
  Τα’χει όλα! Και μπρικι ντανς και ρομποκόπ και θα ξέρει κι απο καλο ψάρι μιας και κατάγεται από την Περαία – ή τον Πειραιά, σύμφωνα με φίλους από την πρωτεύουσα!

 13. Μιλάμε ότι είναι ο άνθρωπός μας. Αυτός και μόνο αυτός μπορεί να σώσει τον δοκιμαζόμενο θεσμό…

 14. Εγώ πάντως θα είναι η πρώτη φορα που θα στείλω ψήφο για Eurovision!! O τύπος είναι απίθανος!! Και από όσο βλέπω υπάρχουν καί άλλοι από Ελλάδα που θα στηρίξουν τον αγώνα, λέμε!
  Viva Rodolfo!

 15. Παράθεμα: Ψήφο στο Ροδόλφο « singen sang gesungen

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.