Πάσχα (και πρωτομαγιά) στην πόλη!


Η θρησκεία και οι θρησκευτικές γιορτές δεν συμπεριλαμβάνονται στα αγαπημένα θέματα του παρόντος (β)λογίου το οποίο έχει μάλλον ξεκάθαρες θέσεις κατά της εξουσίας, επουράνιας και εγκόσμιας. Όταν όμως η ημερολογιακή διαφορά στον εορτασμό του Πάσχα, μεταξύ των χριστιανικών εκκλησιών, μας δίνει την ευκαιρία να εγκαταλείψουμε για 10 μερούλες τη μικρή μας κωμόπολη και να επιστρέψουμε στην πόλη των πόλεων, τότε δεν μπορούμε παρά να φωνάξουμε δυνατά αλλά και ενωτικά: Ζήτω το Πάσχα και η εργατική πρωτομαγιά! Επόμενη καταχώριση από Θεσσαλονίκη, αν βέβαια το επιτρέψει ο μεγαλοδύναμος (ΟΤΕ).

Advertisements

8 thoughts on “Πάσχα (και πρωτομαγιά) στην πόλη!

  1. Ωραία, μιας και θα βρίσκεσαι στην πόλη των πόλεων θα σου ετοιμάσω πλήρες ωράριο (Με κύρια ενασχόληση το μπειμπι σιτινγκ βέβαια)!

  2. Παράθεμα: Με αεροπλάνα και βαπόρια… « INDIBLOG

  3. Άσε, αυτό δεν ήταν ταξίδι, ήταν σφηνάκι. Πολύ λίγος χρόνος για τόσο πολλούς ανθρώπους. Και δεν χόρτασα καθόλου την πόλη σε λέω. Ουφ!

  4. Serifaki Ευχαριστώ για τις ευχές. Indictos άντε να δούμε ποιος θα αντέξει το βαρύ πρόγραμμα… Εxiled κρίμα που δε συμπέσαμε αυτή τη φορά. Treble είσαι γνωστή παλιοποιότητα. Κροτ, γκρρρρρρ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.