Οι Los Campesinos! στο Botanique


Είναι ωραίοι, πάρα πολύ ωραίοι και δεν είναι καθόλου καταραμένοι παρά τον τίτλο του τελευταίου δίσκου τους («We are beautiful, we are doomed»). Αντιθέτως, οι εφτά Ουαλοί Los Campesinos! είναι καταδικασμένοι να πετύχουν και να αρέσουν. Παίζουν μια τρομερά κεφάτη ποπ-ροκ και την περασμένη Κυριακή γέμισαν ενέργεια την αίθουσα του παλιού Βοτανικού κήπου της μικρής μας κωμόπολης.

los-campesinos1

Στην παραπάνω από μια ώρα που έπαιξε η εξαιρετική και ολόφρεσκη μπάντα από το Κάρντιφ, είδαμε φίλους τους σχεδόν κάθε ηλικίας να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί τους. Στο τέλος, ανέβηκαν και στα ηχεία της σκηνής, έπαιξαν ακόμα πιο δυνατά κι ευχαρίστησαν το κοινό που κάθησε μέχρι το τέλος να τους ακούσει (είχαν προηγηθεί δύο γκρουπ για «ζέσταμα»).

los-campesinos2

Ο τελευταίος δίσκος τους κυκλοφόρησε μόλις πριν 3 εβδομάδες, και διατίθεται κυρίως μέσω ίντερνετ καθώς τύπωσαν επίτηδες λίγα αντίτυπα. Η ανεξάρτητη μπάντα, φαίνεται ότι εκτός από μουσική ξέρει και ένα δυο πράγματα από μάρκετινγκ. Δείτε και το παρακάτω βιντεάκι όπου το γκρουπ βροντοφωνάζει «Θάνατος στους Los Campesinos!»

Advertisements

8 thoughts on “Οι Los Campesinos! στο Botanique

  1. Θερμές συστάσεις και εκ μέρους μου, από τις παραστάσεις-εγγύηση.

  2. Φοβερά παιδιά καιδεν είναι τυχαίοι αφού κατάφεραν να αποσπάσουν τα εύσημα από τον δύσκολο και απαιτητικό κριτικό Καραμήτσιο!!

  3. Μόλις μου δώσατε ιδέα: πριν την γεωγραφική μετακόμιση του παρόντος βλογίου, να γίνει σύντομη ανασκόπηση των Βρυξελλιακών συναυλιών της τελευταίας διετίας. Έχω να προτείνω χρυσά-αργυρά-χάλκινα σε διάφορες μπάντες και ανά κατηγορία (1.μουσική 2.σκηνική παρουσία 3.κέφι-χαβαλές)

  4. Καλή ιδέα, για να σκεφτούμε τις κατηγορίες. Ίσως και κάτι για την οργάνωση (ουρές, στριμωξίδι, ήχος κλπ);

  5. ΟΚ. Να οργανώσουμε την σχετική ανάρτηση προσεχώς. Βαριά δουλειά ενόψει..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.