Η επίμαχη κατάθεση του γέροντα Εφραίμ (βίντεο)


Μετά την κατάθεση του γνωστού υπομνήματος με τα επιχειρήματα της μονής Βατοπεδίου για την προέλευση της ακίνητης περιουσίας της, ο γέροντας Εφραίμ βρέθηκε, αργά σήμερα το απόγευμα, πρόσωπο με πρόσωπο με τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής. Οι κάμερες ασφαλείας στο περιστύλιο της Βουλής κατέγραψαν ένα ολιγόλεπτο απόσπασμα της κατάθεσης ψυχής του γέροντα ο οποίος με βαθύ σεβασμό προς τους εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού επιδεικνύει και ορισμένα από τα πειστήρια που προσκόμισε. (Οι υπότιτλοι είναι ευγενική προσφορά άγνωστου πρακτικογράφου). Το βίντεο ξετρύπωσε η «El Pibe».

Advertisements

10 thoughts on “Η επίμαχη κατάθεση του γέροντα Εφραίμ (βίντεο)

 1. @ Κροτ
  Ναι, ναι, είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε και βρήκαμε αυτό το σπάνιας ομορφιάς βιντεάκι!

  @ Indictos
  Γιατί έχεις κάτι με τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας (μια είναι η ομάδα!) 🙂

 2. Ξέρεις να ξεχωρίζεις τα καλά κομμάτια στο youtube! Ωραιότατα είναι τα (πάνω από 200!) σχόλια κάτω το βίντεο όπου χουλιγκάνοι διάφορων ομάδων περηφανεύονται για τις επιδόσεις τους.

 3. Παίζει σε κανένα μαγαζι? Να παρω τον Ανεστη να παμε. Και μετα μπουγατσα στο βαρδαρη.
  Α ΗΟΕ!

 4. Ασε που ο Indictos με την παρέμβαση του θιγει για αλλη μια φορα την διαπλοκη των μεσων του ΠΟΚ. Ακου το φυστικι μολοτωφ!

 5. Σωστός! Παρεμπιπτόντως, να κάνετε και μια έρευνα για τα μέρη που έχουν τη σωστή μπουγάτσα. Θα μας χρειαστεί σε ένα δυο μήνες.

 6. Με τυρί η με κρέμα? Με κρέμα έχει σε περίεργη μορφή. Συνήθως δεν την κόβουν κομματάκια και λείπει ή η άχνη ή η κανέλλα. Την άλλη την μπερδεύουν με την τυρόπιτα..(no offence)
  Γενικά σαν της Θεσσαλονίκης δεν θα βρείς εύκολα. 🙂

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.