Οι Ladytron στο Fuzz


Ladytron

Τα κορίτσια (και αγόρια) από το νησί τα είχαμε δει στην μικρή κωμόπολη τον Νοέμβριο. Ήταν μια από τις τελευταίες συναυλίες πριν κατηφορίσουμε προς πιο θερμά κλίματα. Και ήταν πραγματική αποκάλυψη. Χτες, ξαναείδαμε τους Ladytron στο Fuzz, σε μια από τις πρώτες μας συναυλίες στη μικρή μας πόλη. Και ήταν ακόμα καλύτερα.

Το γκρουπ έπαιξε πιο δυνατά (βοήθησε σε αυτό η έξτρα κιθάρα), το κοινό ήξερε τα κομμάτια και με την ανταπόκρισή του ανέβαζε ακόμα περισσότερο την απόδοση του συγκροτήματος, και ο χώρος ήταν άνετος παρά τον πολύ κόσμο και με εξαιρετικό εξαερισμό. Ο ήχος είχε μερικά προβλήματα στην αρχή (μας χρωστάει το τελευταίο μέρος του αγαπημένου κομματιού «Runaway»), γρήγορα όμως βελτιώθηκε και στο δεύτερο μισό ήταν εξαιρετικός.

Σε αυτή τη δεύτερη συναυλία μέσα σε έξι μήνες μπορεί να μην υπήρχε το στοιχείο της έκπληξης που είχαμε το Νοέμβριο, η απόλαυση όμως της φοβερής μουσικής που βγάζουν η Έλεν Μάρνι, η Μίρα Αρόγιο, ο Ντάνιελ Χαντ και ο Ρέμπεν Γου ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Μόνο αρνητικό η τιμή του ποτού. Όταν με το καλημέρα πληρώνεις 12 ευρώ για μια σόδα και μια μπύρα (ποτήρια, αμφότερα), έχοντας ήδη δώσει 25 για το εισιτήριο, τότε σου μένει μια κάπως πικρή γεύση. Ακόμα κι αν το κατάστημα σου αντικαταστήσει ευγενικά τη μπύρα που χύθηκε κατά λάθος.

Advertisements

13 thoughts on “Οι Ladytron στο Fuzz

 1. Φοβερή συναυλία και είχα την αίσθηση ότι και οι Ladytron το διασκέδασαν πραγματικά. Δεν είναι μικρό πράγμα να βλέπεις την Μίρα να χορεύει. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι θα ήθελα τουλάχιστον τρία κομμάτια στο ανκόρ. Πάντως ο κόσμος στην αρχή είχε μια φοβία (εξαιτίας των Depeche) ότι δε θα εμφανιστούν στη σκηνή λόγω απεργίας στο Ελ. Βελ. Τελικά η μπάντα ήρθε οδικώς με λεωφορείο με γερμανικές πινακίδες. Σήμερα παίζουν στην πόλη των πόλεων. Μην τους χάσετε.

  • Ναι, η συνήθως ακίνητη και βλοσυρή Μίρα χόρεψε και το καταευχαριστήθηκε. Όπως έδειξε ότι το απόλαυσε και η Έλεν με τη μαγική φωνή της. Δεν χάνεται. Μήπως να πάμε και στο Ζάγκρεμπ στις 21 Μαΐου που ανοίγουν τη συναυλία των DM;

 2. Μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το προτελευταίο τραγούδι που έπαιξαν πριν το ανκόρ? Ήταν το κορυφαίο της συναυλίας και το μόνο που χοροπήδαγε όλο το μαγαζί! Είχε πιο electro και δυνατό ήχο από τα άλλα τραγούδια! Ευχαριστώ

 3. Παράθεμα: Οι νύχτες του Βοτανικού « Кроткая

 4. @ τυροπιτάκι, enteka
  Κομματάρα, πράγματι – σε αυτό χόρεψε και η Μίρα

  @ Κροτ
  Δεν βλέπω να σας έχουν βάλει στο πρόγραμμά τους, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες (χο χο χο)!

 5. Αν δεν με απατά η μνήμη μου 2 ευρώ έκανε το μικρό πλαστικό ποτήρι ενός ξανθού ξυνού ξεπλύματος χωρίς αφρό, το οποίο οι Βέλγοι αποκαλούν μπίρα. Άντε οι Γερμανοί ξέρουν από ζύθο αλλά με το ξανθό ξέπλυμα της Maes και της Jupiler ακόμα και οι Βρετανοί γελούν.

  • Δε σε απατά καθόλου η μνήμη σου. Ο πονοκέφαλος της επόμενης μέρας από την κατανάλωση Maes ή Jupiler παραμένει αξέχαστος.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.