«Για να έχουν τα παιδιά μας ένα δικό τους αύριο»


Με αυτή τη συγκινητική υπόσχεση ως κεντρικό πολιτικό σύνθημα ζητά την ψήφο των πολιτών η Άννα Ραγκούση-Νταλάρα η οποία είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών. Ψηφίζοντάς τη λοιπόν βοηθάμε τα παιδιά -που έτσι κι αλλιώς είναι το μέλλον- να έχουν το δικό τους μέλλον και προφανώς όχι το μέλλον κάποιου άλλου. Διαβάζοντας λίγο παρακάτω στην ιστοσελίδα της υποψήφιας που υπόσχεται τέτοια φοβερά και τρομερά, βλέπει κανείς πως η Άννα Νταλάρα είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Νταλάρα και πως η κόρη τους ονομάζεται Γεωργιάννα. Κάποιοι κακόπιστοι θα μπορούσαν να πουν πως «για να έχουν τα παιδιά μας ένα δικό τους αύριο» θα έπρεπε κατ’αρχάς να έχουν ένα δικό τους όνομα. Μακριά από εμάς τέτοιες σκέψεις.

Advertisements

8 thoughts on “«Για να έχουν τα παιδιά μας ένα δικό τους αύριο»

 1. ;-D
  Προφανώς είναι κάτι σαν το να γίνεις ανάδοχος παιδιού με μια μηνιαία συνδρομή, με τη μόνη διαφορά ότι τώρα θα είναι η βουλευτής που θα εισπράττει τη βουλευτική αποζημίωση μηνιαίως και αδιαλείπτως!
  Τέλος πάντων, η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν την ξέρω την τύπισσα, αν και πολλές φορές μέχρι τώρα είχε ακουστεί το όνομά της για πιθανή υποψηφιότητα. Θα την κρίνουν και θα την αξιολογήσουν.
  Πάντως αυτό με το όνομα του παιδιού είναι μοναδικό! Εμπνευσμένο! Δείγμα τρόπου σκέψης; εχμμμμ…

 2. Θα τη φας την μήνυση από τον ακατανόμαστο. Πρόσεχε τι λες. Οσο για το μέλλον των παιδιών … κάτι προς λατινσουξεδιάρικοπολιτικοκορεκτ φέρνει

 3. @ Treble
  Δεν ασχολείται με την ταπεινότητά μας ο Καλλιτέχνης – θέλει από Τζιμάκο και πάνω.

  @ antidrasi+sex
  Μηηηηη, έσφαλα και μετανοώ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.