Πολυτεχνείο 2009 σε τέσσερις εικόνες (φωτό el pibe)


Η χτεσινή μέρα είχε ήλιο (και πολλούς μπάτσους), λουλούδια στο μνημείο (και πολλούς μπάτσους), κάγκελα και ένστολους (που ήταν πολλοί και μπάτσοι) και διαδηλωτές με πάθος (περικυκλωμένους από πολλούς μπάτσους). Όταν η πορεία τελείωσε οι διαδηλωτές γύρισαν σπίτια τους -εκτός από 290 που τους απήγαγαν και όχι προσήγαγαν οι (πολλοί) μπάτσοι- κάτι κάδοι έμειναν στο δρόμο να καπνίζουν, σημάδι ότι πέρασε και από εκεί ο (πάντα διακριτικός) στρατός κατοχής. Στο Πολυτεχνείο, την πορεία και τα μεθεόρτια βρέθηκε η el pibe που τράβηξε και τις φωτό.

Advertisements

5 thoughts on “Πολυτεχνείο 2009 σε τέσσερις εικόνες (φωτό el pibe)

 1. μαζεύουνε και κόσμο επειδή κουβαλάει μάσκες ή έχει φούτερ με κουκουλα. δεν είχε πει το πασόκ πως θα τον καταργήσει το νόμο;

  μπράβο στην el pibe, είναι καλλιτέχνης. απλά το θέμα είναι λίγο, χμ, αποκρουστικό.

  [απίστευτη φώτο η πρώτη]

 2. Παράθεμα: scraps « Кроткая

 3. Εχμ. Παρότι ήμουν στην πορεία, δεν ποστάρισα. Με έχει πάρει η Κάτω Βόλτα τελευταία (άσχετο: υπήρχε χώρα Ανω Βόλτα, Κάτω Βόλτα υπήρχε?).

  Μπάτσοι πολλοί ένστολοι, ακόμα περισσότεροι άστολοι.
  Κοινώς, λίτες, λίτες παντού. Και λίτες με κουκούλες.

  Το αλάνθαστο αντιδρασεξικό ένστικτο μου, με οδήγησε σε ξεκούραση στο μετρό των Αμπελογκάρντενς.

  Δεν ήμουν και πολύ μακρυά από τους 290, να γίνουν 293 (+μια η κοπέλα μου, +2 εγώ).

  • Χε χε χε, σύμφωνα με ένα άρθρο των NY Times του 1989 το ότι πολύς κόσμος έκανε την ίδια ερώτηση για την «Κάτω Βόλτα» ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησε την πολιτική ηγεσία της «Άνω Βόλτα» να αλλάξει το όνομα του κράτους σε Μπουρκίνα Φάσο.

   Κατά τ’ άλλα, θέλει ένστικτο και τύχη αυτές τις μέρες στη γειτονιά…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.