Ομίχλη και κόσμος στην παραλία


Τόσο κόσμο στην παραλία είχα να δω από εκείνα τα καλοκαιρινά βράδυα που όσοι έχουν μείνει στην πόλη βγαίνουν να συναντήσουν τους υπόλοιπους επιζώντες του καύσωνα. Σήμερα το μεσημέρι, με το θερμόμετρο να δείχνει 13 βαθμούς και την πόλη των πόλεων να έχει κρυφτεί μέσα στην ομίχλη δεν περίμενα να δω στην παραλία παρά μόνο φιλόζωοους που βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους, αθλητικούς τύπους που κάνουν τζόγκινγκ ο κόσμος να χαλάσει και πλανόδιους πωλητές. Ήταν όλοι αυτοί και δέκα φορές άλλοι τόσοι. Δεν του έβλεπες. Πρώτα τους άκουγες, να συζητάνε κάπου κοντά σου, αόρατοι από την ομίχλη. Και μετά ξαφνικά να εμφανίζονται στα 10 μέτρα. Οι περισσότεροι πρέπει ήταν συνάδελφοι αγωνιστές του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού που βγήκαν να πνίξουν τις τύψεις τους σε έναν χαλαρό περίπατο. Κοιταχτήκαμε με νόημα και προχώρησε ο καθένας στο δρόμο του. Στο τέρμα του δικού μας, μας περίμενε, κρυμμένος κι αυτός, ο Πύργος (ένας είναι ο Πύργος).

Advertisements

2 σκέψεις σχετικά με το “Ομίχλη και κόσμος στην παραλία

  1. Θα ήθελα να δω την συνέχεια της φωτογραφίας με τους ποδηλάτες όπου ο «οργανωμένος» ποδηλάτης με κράνος, γιλέκο κίτρινο, κολλάν κλπ, δείχνει την Αγγλική του παιδεία οδηγώντας ΑΡΙΣΤΕΡΑ στον ποδηλατόδρομο!!!

    • Οι οργανωμένοι ποδηλάτες πρόσεξα ότι οδηγούν και αριστερά και δεξιά και γενικά όπου χρειάζεται για να αποφύγουν τις οργανωμένες γιαγιάδες-περιπατητές που θέλουν τον ποδηλατόδρομο για τη βόλτα τους.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.