Πέντε πράγματα τα οποία επιβεβαίωσα χτες


(α) Είναι δύσκολο μια παρέα 7-8 ατόμων να βρει να βολευτεί σε μπαρ μετά τις 10 το βράδυ.
(β) Οι μπύρες έως την έκτη έχουν δική τους προσωπικότητα και χαρακτήρα – μετά είναι όλες ίδιες.
(γ) Το δεύτερο (τρίτο κλπ) μπαρ είναι πάντα χειρότερο από το προηγούμενο αλλά δεν το ξέρεις μέχρι το επόμενο.
(δ) Οι θαμώνες δεν δακρύζουν πλέον από συγκίνηση αλλά από την κάπνα καθώς η οικονομική κρίση χτύπησε πρώτα απ’ όλα τα συστήματα εξαερισμού.
(ε) Σε αυτήν την ας πούμε μετεφηβική ηλικία, το μεταμπάρ μπιφτεκάκι με πάπρικα σε κυπριακή πίτα κάθεται καλύτερα από το παραδοσιακό πιτόγυρο.

Συμπέρασμα μπόνους: (στ) Οι απούλητες κυριακάτικες εφημερίδες κάνουν κακό στους εκδότες αλλά πολύ καλό στα αδέσποτα γατάκια (φωτό).

Advertisements

2 thoughts on “Πέντε πράγματα τα οποία επιβεβαίωσα χτες

 1. (α) Είναι δύσκολο μια παρέα (μεσήλικων) 7-8 ατόμων να βρει να βολευτεί σε μπαρ μετά τις 10 το βράδυ.
  (β) σωστό (γιαυτό προτιμούμε τα ξίδια)
  (γ) αυτά παθαίνει κάποιος όταν δεν ακολουθεί τον Άρχοντα της Νύχτας.
  (δ) την μοναδική φορά που γύρισα σπίτι και δεν μύριζα κάπνα δυσκολεύτηκα πολύ να πείσω την γυναίκα μου ότι δούλευα σε μπάρ (οπότε δεν είναι κάπνα, είναι κοινωνική προσφορά)
  (ε) σε συνδυασμό με το (α) περιμένω το επόμενο ποστ συμπερασμάτων να μας πεί ότι ο Λουδοβίκος των Ανωγείων κάθεται καλύτερα από τους παραδοσιακούς Ramones!!!

  Για να συνέλθουν μερικοί.

 2. Παρά τη χρήση απαγορευμένων φράσεων (όπως π.χ. ο Λούντβιχ φαν Ανώγειεν) τιμώ το παρόν σχόλιο καθώς είναι το 4000ό (αριθμός που δοξάστηκε από τον παλιό εκείνο νόμο περί τεντιμποϊσμού). Είναι κάτι σα θαύμα που έφτασαν σε τέτοιο αριθμό τα σχόλια, δεδομένου ότι σπάνια μια ανάρτηση μαζεύει πάνω από 3-4 (και οι απαντήσεις μου μέσα).

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.